top of page
Zoeken

Fotoshoot met vrouwelijke ondernemer op Maasvlakte Strand

Bijgewerkt op: 16 mei 2021

Agnes van der Ham uit Arkel en is bezig met het bouwen van een website voor haar nieuw op te starten praktijk "Marinda coaching & therapie". Na jaren een kantoorbaan te hebben gehad, gooit zij het roer drastisch om en gaat haar hart volgen. Agnes had website content en social media content nodig en vroeg of ik haar - als portretfotograaf - daarbij wilde helpen. "Marinda" betekent "van de zee", dus spraken we af dat deze fotoshoot op het strand zou plaatsvinden.


Op een donderdagavond vertrokken we rond 18h00 richting Maasvlakte Strand om een paar mooie plekjes voor de buitenshoot op te zoeken. Agnes had een picknickmand met heerlijke broodjes en frisdrank meegenomen, zodat we rustig konden kletsen en wachten op 'het gouden uurtje' . Dit zorgt voor mooi, warm en zacht licht, waardoor je prachtige foto's krijgt.


Het was onze eerste ontmoeting, maar we hebben uren zitten praten en ondertussen natuurlijk alvast enkele portretfoto's in de duinen geschoten. De hoop was dat de wind nog een beetje zou gaan liggen, maar helaas... We moesten op zoek naar wat beschutte plekjes in de duinen, zodat Agnes' haar niet continu alle kanten op waaide.


Na enkele uren op het strand bezig te zijn geweest, met tussendoor een kledingwissel voor Agnes, keerden we met een goed gevoel huiswaarts. We waren bezig geweest met een fotoreportage, maar het voelde eigenlijk als een zeer korte vakantie aan de Maaasvlakte bij Rotterdam.


Een week later kon ik Agnes via de online gallery vele foto's van de strandshoot aanleveren, zodat haar beeldbank weer goed gevuld was met waardevol en heel persoonlijk foto's. De zee en het strand passen bij Agnes en je ziet haar en dat zie je terug op de foto's. Dit was voor haar de ideale plek voor een fotoshoot.


Heel veel succes met deze volgende stap in je leven Agnes. Ik weet zeker dat je voor anderen van grote waarde zult gaan zijn als coach! Je bent een vrouw met het hart op de goede plaats! Het was voor mij een eer om je te mogen helpen als fotograaf voor vrouwelijke ondernemers.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page