Zoeken

Strand shoot

Bijgewerkt: 4 dagen geleden

Agnes komt uit Arkel en is bezig met het bouwen van haar website voor "Marinda coaching & therapie". Na jaren een kantoorbaan te hebben gehad, gooit zij het roer drastisch om en gaat zij haar hart volgen. Voor haar nieuwe website en voor haar social media had Agnes passende foto's nodig en vroeg of ik haar daarbij wilde helpen. "Marinda" betekent "van de zee", dus spraken we dat deze buitenshoot op het strand zou plaatsvinden.


Op een donderdagavond vertrokken we op tijd richting Maasvlakte Strand om een paar mooie plekjes voor de fotoshoot op te zoeken. Agnes had een picknickmand met heerlijke broodjes en frisdrank meegenomen, zodat we rustig konden kletsen en wachten tot het gouden uurtje zich aandiende. Het was onze eerste ontmoeting, maar we hebben uren zitten praten en ondertussen natuurlijk alvast enkele portretfoto's geschoten. De hoop was dat de wind nog een beetje zou gaan liggen, maar helaas... We moesten op zoek naar wat beschutte plekjes in de duinen, zodat Agnes' haar niet continu alle kanten op waaide.


Na uren op het strand te zijn geweest, met tussendoor een kledingwissel voor Agnes, keerden we met een goed gevoel huiswaarts. We waren bezig geweest met een fotoreportage, maar het voelde eigenlijk als een zeer korte vakantie aan de Maaasvlakte.


Een week later kon ik Agnes via de online gallery vele foto's van de strandshoot aanleveren, zodat haar beeldbank weer goed gevuld was met waardevol en heel persoonlijk materiaal. De zee en het strand pas bij Agnes en je ziet haar dan ook helemaal stralen op de foto's. Dit was voor haar de ideale plek voor een shoot.


Heel veel succes met deze volgende stap in je leven Agnes. Ik weet zeker dat je voor anderen van grote waarde zult gaan zijn als coach! Je bent een vrouw met het hart op de goede plaats!

20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Anita Reynders Fotografie

Studio: Folkertsstraat 4, 4241 BE Arkel

Tel: 06 - 23207114

E-mail: anitareyndersfotografie@ziggo.nl

KvK: 66686857