Zoeken

Strand shoot

Agnes is bezig met het bouwen van haar website voor "Marinda coaching & therapie". Na jaren een kantoorbaan te hebben gehad, gaat zij haar hart volgen. Voor de nieuwe website en voor social media had Agnes passende foto's nodig en vroeg of ik haar daarbij wilde helpen. "Marinda" betekent "van de zee", dus moest de fotoshoot uiteraard op het strand plaatsvinden.


Op een donderdagavond vertrokken we op tijd richting Maasvlakte Strand om een paar mooie plekjes voor de fotoshoot op te zoeken. Agnes had een picknickmand met heerlijke broodjes en frisdrank meegenomen, zodat we rustig konden kletsen en wachten tot het gouden uurtje zich aandiende. Het was onze eerste ontmoeting, maar we hebben uren zitten praten en ondertussen natuurlijk alvast enkele foto's geschoten. De hoop was dat de wind nog een beetje zou gaan liggen, maar helaas... We moesten op zoek naar wat beschutte plekjes in de duinen, zodat Agnes' haar niet continu alle kanten op waaide.


Na uren op het strand te zijn geweest, keerden we met een goed gevoel huiswaarts. We waren aan het werk, maar het voelde eigenlijk als een zeer korte vakantie.


Heel veel succes met deze volgende stap in je leven Agnes. Ik weet zeker dat je voor anderen van grote waarde zult gaan zijn als coach!


12 keer bekeken0 reacties
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Anita Reynders Fotografie

Studio: Folkertsstraat 4, 4241 BE Arkel

Tel: 06 - 23207114

E-mail: anitareyndersfotografie@ziggo.nl

KvK: 66686857