Portretfotograaf Gorinchem, Leerdam

Anita Reynders

Fotografie

Portretfotograaf, trouwfotograaf en afscheidsfotograaf in Gorinchem, Leerdam e.o.

Portretfotograaf Gorinchem, Leerdam

   Over mij

Ik ben een moeder van een zoon en een dochter en woon in Arkel, een dorpje langs de Linge, vlakbij Gorinchem.

Als introvert persoon weet ik hoe ongemakkelijk je je kunt voelen als de camera op je gericht staat tijdens een fotoshoot. Daarom neem ik altijd ruim de tijd. Eerst even iets drinken, rustig bespreken hoe we de shoot zullen gaan aanpakken en daarna al pratend met elkaar aan de slag. Je zult merken dat de tijd voorbij vliegt als we bezig zijn met de portretfoto's.

Van nature ben ik een rustig persoon en ook tijdens de fotoshoot werk ik op een rustige manier, waardoor de verbinding met jou ontstaat. Ik vermoed dat hieruit ook mijn voorliefde voor fine art portretten is ontstaan. Die prachtige schilderachtige sfeer in zo'n foto raakt mij iedere keer weer.

Door het totaal onverwachts overlijden van onze 16-jarige zoon Tim in mei 2017 weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om mooie foto's te hebben van personen, die je dierbaar zijn. Stel het niet uit, want soms is er geen later!

Portretfotograaf Gorinchem, Leerdam

   Mijn fotostudio 

Sinds mei 2020 heb ik een fotostudio in het voormalig kaaspakhuis van de oude melkfabriek in Arkel. Een ontzettend leuk en gezellig pand, waar ik fotografeer met studiolampen en met daglicht.

Er is keuze uit meerdere kleuren achtergronddoeken, dus we kunnen altijd bespreken welke kleur het best bij jou outfits past. Tussendoor wisselen kan natuurlijk ook altijd.

   Een verjaardagsshoot 

Maar... iets vieren kan natuurlijk ook in de fotostudio. Stel je wordt 15 jaar en komt met drie vriendinnen naar de fotostudio om je verjaardag te vieren met een vriendinnenshoot. Daar hoort natuurlijk confetti bij!

Portretfotograaf Gorinchem, Leerdam

   Student Spotlight 

In 2020 heb ik een half-jaar-traject gevolgd bij Iris Valentina, omdat ik het belangrijk vind om je continu te blijven ontwikkelen. Iris heeft mij de liefde voor de verstillende portretten van fine art bij gebracht en laten zien hoe belangrijk rust en connectie hierbij is.

Stuur een bericht

Ik houd van contrastrijke foto's met diepe en ingetogen kleuren. Door met jou in verbinding te komen, wil ik je op een natuurlijke manier vastleggen. Tijd speelt hierbij geen rol. Jij staat centraal!

Heb je interesse, vragen of ideeën? Ik kijk - vanachter mijn lens - graag met je mee!