Zakelijk portret

stijlvol met warme, natuurlijke en ingetogen kleuren

Portretfotograaf Arkel, Gorinchem, Leerdam, Kedichem, Noordeloos, Hoogblokland, Hoornaar, Schelluinen, Meerkerk, Giessenburg, Dalem, Vuren

Zijn jouw zakelijke profielfoto's nog helemaal up-to-date? Heb je inmiddels een ander kapsel of een nieuwe bril? Kan jouw website of social media profiel wel een een nieuwe impuls gebruiken? Heb je een goede foto nodig voor je CV? Ben jij online voldoende zichtbaar?

 

Als zakelijk portretfotograaf Gorinchem help ik je graag om jou digitaal te laten zien wie je bent, waar jij voor staat en wat jij jouw klanten of potentiële werknemer te bieden hebt!

Dit kan met een professionele headshot of een andere profielfoto!

Een zakelijk portret kan in mijn fotostudio worden gemaakt, maar het kan natuurlijk ook op locatie. Belangrijk hierbij is wat past bij het thema waar je de foto's voor wilt gaan gebruiken.

Dit kan zijn een profielfoto voor LinkedIn of de website, maar je kunt ook foto's laten maken waarbij meteen een stukje van het bedrijf of de werkomgeving zichtbaar is.  Al dan niet gewenst kan de achtergrond vervaagd in beeld worden gebracht, zodat de focus op jou ligt en het bedrijf toch ook in beeld wordt gebracht.

Zakelijk portretfotograaf Arkel, Gorinchem, Leerdam, Kedichem, Noordeloos, Hoogblokland, Hoornaar, Schelluinen, Meerkerk, Giessenburg, Dalem, Vuren

Een zakelijk portret is heel belangrijk om jezelf online te laten zien. Jouw uitstraling en wie bent, is hierdoor onmiddellijk zichtbaar.  Een goed zakelijk portret laat zien wie én hoe jij bent. Het zorgt voor een sterke en krachtige uitstraling van jou.

Gun jezelf die mooie, krachtige uitstraling in je zakelijke portretten!

Een fotoshoot voor een zakelijk portret is niet zomaar een shoot. Ik neem de tijd voor jou en wil je daarom graag vooraf al wat beter leren kennen. Om te weten wat je doelen zijn, zodat ik de fotosessie daarop kan afstemmen.

Als bedrijfsfotograaf Gorinchem wil ik jou graag vastleggen, zoals jij in je zakelijke omgeving gezien wilt worden. Het is belangrijk dat we de juiste uitstraling in jouw zakelijke portretten kunnen vastleggen.

Zakelijk portretfotograaf Gorinchem
Ondernemersfotograaf Arkel, Gorinchem, Leerdam, Kedichem, Noordeloos, Hoogblokland, Hoornaar, Schelluinen, Meerkerk, Giessenburg, Dalem, Vuren

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? 

Stuur me gerust een bericht via onderstaande button.

€ 195,-
(excl. BTW)

1 persoon in de studio
2 personen in de studio: + € 25,-
3-5 personen in de studio: + € 75,-

 

online gallery met 20 foto's p.p. om uit
te kiezen

mogelijkheid tot kledingwissels tijdens
de shoot

online brochure met tips en kledingadvies 

5 digitale bestanden in hoge resolutie p.p.

Foto's bij bestellen doe je makkelijk achteraf