top of page
Zoeken

Opening van mijn fotostudio in Arkel

Bijgewerkt op: 16 mei 2021

Ineens ziet de wereld voor velen er totaal anders uit. We moeten pas op de plaats maken om het Corona-virus een halt toe te roepen. Zoveel mogelijk thuis blijven, zoveel mogelijk thuiswerken, er is thuis-onderwijs, horeca-gelegenheden en winkels moeten hun deuren sluiten, eindexamens kunnen dit jaar niet plaatsvinden enz. Het is allemaal zo onwerkelijk.


Op 1 mei 2020 krijg ik de sleutel van mijn fotostudio, maar de Corona-maatregelen duren zeker nog tot 1 juni 2020. Dus...voorlopig nog even geen portretfotografie, bruidsfotografie en afscheidsfotografie. Ik probeer het positief te benaderen. Een maand langer de tijd om te werken aan mijn nieuwe website, aan mijn nieuwe logo, om demo-albums en flyers te maken, om nieuwe achtergronddoeken uit te zoeken enz. Tussendoor ga ik iedere dag een uur wandelen om mijn hoofd leeg te maken en om ideeën op te doen voor portretfotografie en voor personal branding shoots. Ook kan ik dan meteen gaan kijken naar leuke locaties voor een buitenshoot, zoals een gezinsshoot, familieshoot of een loveshoot. In de omgeving van Gorinchem en Leerdam zijn er veel leuke plekjes voor een fotoshoot, zoals langs de Linge of de Merwede. Het hoeft natuurlijk niet per se in de omgeving van Arkel te zijn, want ik vind het geen probleem om voor een shoot ergens anders heen te rijden. Nederland heeft zoveel mooie plekjes. Enkele weken geleden had ik een leuke shoot met een broer en zus in de tuin van een vriendin. Superleuk tussen de bloesembomen.


De eerste opdrachten in de nieuwe fotostudio staan al in de agenda, zoals een shoot voor social media content, waarbij we afsluiten met het gooien van confetti in de kleuren van de nieuwe website. Ook staan er al enkele familieshoots op leuke buitenlocaties gepland. Dan spreek ik bij voorkeur begin van de avond af, zodat er foto's gemaakt kunnen worden in het 'gouden uur' met mooi, zacht licht.


Ik kijk er naar uit om in de studio aan de slag te gaan! Hopelijk zie ik je daar!


Zorg goed voor jezelf én elkaar! Stay safe!


Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page