Afscheidsfotografie

Toen onze zoon Tim op 16-jarige leeftijd totaal onverwachts overleed, wilden wij hem een uitvaart geven die paste bij de manier waarop hij in het leven stond. Wij werden hierbij geholpen door een lieve uitvaartonderneemster, die onze wensen aanvoelde en er alles aan heeft gedaan om Tim een prachtig afscheid te geven.

 

Door het immense verdriet kun je zelf op dat moment niet alles overzien. Er komt zoveel op je af; er moet zoveel worden geregeld... Het was een bijzondere en mooie uitvaart, die op de vele aanwezigen een diepe indruk heeft gemaakt. 

Lang heb ik erover nagedacht of ik het - na het verlies van ons kind - aan zou kunnen om een uitvaart voor anderen vast te leggen. Ik weet nu dat het voor mij heel goed voelt om anderen hierbij te mogen helpen en om de bijzondere momenten op zo'n dag op een respectvolle manier vast te leggen voor de nabestaanden. Zo'n afscheid gaat in een roes voorbij, waarbij foto's je helpen om terug te blikken en om herinneringen met elkaar op te halen. 

Ik maak tijdens de uitvaart een herinneringsreportage van de vele aspecten die gedurende de dag voorbij komen, zoals het sluiten van de kist, een troostende arm op de schouder van een ander, de kist die in de rouwauto wordt gezet, de herinneringen die worden opgehaald tijdens de toespraken, de condoleance enz. Natuurlijk probeer ik als afscheidsfotograaf tijdens het maken van deze afscheidsreportage zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn en op de achtergrond de herinneringen voor jullie vast te leggen.

In de dagen voor de begrafenis of crematie neem ik telefonisch contact op om jullie wensen en voorkeuren door te nemen, zodat ik weet wat er van mij wordt verwacht en om te bespreken wat jullie van mij als herinneringsfotograaf verwachten.

Ook is het mogelijk om een mooi herinneringsalbum van deze bijzondere en waardevolle momenten samen te stellen. Zo'n handgemaakt album kan ook worden besteld met een luxe bewaarbox.

Als afscheidsfotograaf werk ik voornamelijk in de omgeving van de gemeente Molenlanden, Gorinchem en Leerdam, maar ben ik uiteraard bereid om te reizen binnen Nederland. Vraag me gerust naar de mogelijkheden.

 

€ 295,-

 

ca. 3 uur fotografie

gehele reportage

via WeTransfer

geen album

 

575,-

 

ca. 4 uur fotografie

gehele reportage op

houten USB-stick

album (20x20) met

15 spreads

 

€ 695,-

ca. 5 uur fotografie

gehele reportage op

houten USB-stick

album (25x25) met

24 spreads

Herinneringsalbum

 

Je kunt zo'n herinneringsalbum helemaal persoonlijk en uniek maken in iedere gewenste kleur. We kunnen dit in alle rust met elkaar bespreken.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Anita Reynders Fotografie

Studio: Folkertsstraat 4, 4241 BE Arkel

Tel: 06 - 23207114

E-mail: anitareyndersfotografie@ziggo.nl

KvK: 66686857