top of page
Bruidsfotografie Arkel, Gorinchem, Leerdam, Sleeuwijk, Woudrichem, Werkendam, Dussen, Eeth

Tessa & Thimon

Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren

De foto's van Tessa & Thimon maakte ik tijdens één van de praktijkdagen van het drie-maanden-traject 'Your Next Level Trouwfotografie' in november 2021. 's Morgens was de 'getting ready' in het Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren. Een prachtige trouwlocatie met sfeervolle zaaltjes, fotogenieke hoekjes, een mooie serre en tuin. Volop gelegenheid om mooie trouwfoto's te maken van de visagiste, die de bruid aan het klaarmaken was voor de trouwreportage, de bruidsjurk, enz.

Voor de trouwreportage gingen we 's middags naar het Wekeromse Zand in Lunteren. Een locatie met zoveel mogelijkheden om mooie trouwfoto's te maken. Er is een gedeelte bos, leuke wandelpaden, een groot oppervlak met zand en heuvels, dus was er volop gelegenheid om de bruidsfoto's steeds een andere sfeer te geven. Als trouwfotograaf gaat je hard daar echt sneller kloppen.

Het was een koude en mistige dag, maar het bruidspaar bleef geduldig en klaagde niet over het echte herfstweer. Weer een bevestiging dat je zeker ook in de herfst prachtige trouwfoto's buiten kunt maken!

 

Charlotte & Alexander

Bruidsfotografie Arkel, Gorinchem, Leerdam, Vuren, Beesd, Spijk, Dalem
Bruidsfotograaf Arkel, Gorinchem, Leerdam, Asperen, Heukelum, Noordeloos, Meerkerk, Hoorna

Eline & Angelo

bottom of page