top of page
Bruidsfotograaf Arkel, Gorinchem, Leerdam, Asperen, Heukelum, Noordeloos, Meerkerk, Hoorna

Eline & Angelo

Trouwen op de Heische Hoeve

Op 10 augustus 2021 trouwden Eline & Angelo op de prachtige trouwlocatie de Heische Hoeve in Loosbroek. Angelo's roots liggen in Italië, waardoor zij er voor kozen om de bruiloft geheel in Italiaanse stijl te doen. Eline droeg een prachtige, witte bruidsjurk met een mooie sluier en Angelo had een mooi, groen trouwpak met een Italiaanse schnitt. Ik mocht die dag mee als second shooter met Inge Nusselder, zodat zij de 'getting ready' van de bruid kon vastleggen en ik het aankleden van bruidegom. Angelo had ook een fles prosecco geregeld om met zijn vrienden het glas te heffen, voordat hij ja-woord ging geven.

De 'first look' was in de tuin van de Heische Hoeve tussen de strak gerangschikte bomen. Wat een mooi moment toen Angelo zich omdraaide en daar zijn bruid zag staan. Tijdens de fotoreportage met het bruidspaar spatte de liefde er ook van af. Zo'n mooi bruidspaar! Aan het einde van deze fotoshoot kwam er enkele donkere wolken en leek het erop dat het zou gaan regenen. Het bleef droog en het bruidspaar kon even rustig met de familie gaan lunchen.

Na de lunch gingen de gasten naar het eiland, waar de huwelijksceremonie zou plaatsvinden. De bruidegom reed daar op zijn motor naartoe en wachtte daar op Eline, die door haar vader naar het trouweiland werd gebracht. De trouwceremonie was zo aangrijpend en ze legden allebei een mooie gelofte af. Manouschka Bouman was de trouwambtenaar, die de trouwplechtigheid een extra elan gaf met een speech op maat vol warmte en bevlogenheid. Wat een innemende en inspirerende vrouw!

 

Aan het einde van de plechtigheid liep het bruidspaar richting het bruggetje om het trouweiland te verlaten, waarbij er door de genodigden olijfblaadjes over hen werden gegooid. Om het Italiaanse plaatje helemaal compleet te maken!

Vervolgens werd er met de gasten geproost op het huwelijk en de bruidstaart aangesneden.

Tessa & Thimon

Huwelijksfotografie Arkel, Gorinchem, Leerdam, Asperen, Spijk, Kedichem. Oosterwijk, Vuren
Bruidsfotograaf Oosterwijk, Leerdam, Heukelum, Asperen, Gorinchem, Arkel, Gelderland, Zuid

Suzanne & André

bottom of page