top of page
Zoeken

Sleuteloverdracht van mijn fotostudio in Arkel

Bijgewerkt op: 4 mei 2021

Yes: op vrijdagmiddag 1 mei 2020 kreeg ik de sleutel van de fotostudio. Zo'n heerlijke plek en zo dichtbij huis. Al jaren droomde ik ervan - als ik langs een van de panden van de oude melkfabriek in Arkel liep - om daar een fotostudio te hebben. En...ineens stond er een pand te huur in het voormalig kaaspakhuis. Het ging plotseling heel snel: de eerste bezichtiging, nadenken, de tweede bezichtiging... Het Corona-virus had zich inmiddels al gemeld in Europa, maar het pand voelde zo goed waardoor ik de stap - in deze toch zeer onzekere periode - toch heb genomen en het huurcontract medio maart heb getekend.


Bij thuiskomst stond er vrijdagmiddag een mooie kaart met lieve woorden van Geert en Anna op tafel én twee flessen overheerlijke champagne (van Wijnhandel van Ouwerkerk in Arkel). Het moest natuurlijk gevierd worden. Ik heb meerdere kaarten en veel succes-wensen mogen ontvangen. Zo attent! Dat doet me goed.


Na twee dagen sauzen zijn de muren weer mooi wit en kan er gepoetst gaan worden de komende dagen. Nu maar hopen dat de Corona-maatregelen op korte termijn versoepeld kunnen worden. Iedereen weer naar de kapper en dat er vele portretfoto's gemaakt zullen gaan worden!


Het is natuurlijk ook fijn om het kennismakingsgesprek voor bruidsfotografie in de fotostudio te kunnen laten plaatsvinden. Ik zorg voor de koffie of thee met wat lekkers erbij. Dan is er meteen ook de mogelijkheid om alvast enkele mooie albums te bekijken. Deze albums zijn handgemaakt en kunnen helemaal naar jouw smaak worden samengesteld. Zelfs de kleur van het stiksel kun je zelf bepalen. In de studio staan de stalen, zodat je kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Ik bespreek het graag met je.


De komende dagen alles grondig gaan schoonmaken en daarna kan het inrichten van de fotostudio gaan beginnen. Ik heb er ontzettend veel zin in!
Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page