Zoeken

Sleuteloverdracht

Yes: op vrijdagmiddag 1 mei 2020 kreeg ik de sleutel van de fotostudio. Zo'n heerlijke plek en zo dichtbij huis. Al jaren droomde ik ervan - als ik langs een van de panden liep - om daar een fotostudio te hebben. En...ineens stond er een pand te huur. Het ging plots heel snel: de eerste bezichtiging, nadenken, de tweede bezichtiging... Het Corona-virus had zich inmiddels al gemeld in Europa, maar het pand voelde zo goed waardoor ik de stap - in deze toch zeer onzekere periode - toch heb genomen en het huurcontract medio maart heb getekend.


Bij thuiskomst stond er vrijdagmiddag een mooie kaart met lieve woorden van Geert en Anna op tafel én twee flessen overheerlijke champagne (van Wijnhandel van Ouwerkerk in Arkel). Het moest natuurlijk gevierd worden. Ik heb meerdere kaarten en zoveel succes-wensen mogen ontvangen. Zo attent! Dat doet me goed.


Na twee dagen sauzen zijn de muren weer mooi wit en kan er gepoetst gaan worden de komende dagen. Nu maar hopen dat de Corona-maatregelen op korte termijn versoepeld kunnen worden. Iedereen weer naar de kapper en kunnen er mooie herinneringen tastbaar worden gemaakt! Ik heb er zin in!


188 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Anita Reynders Fotografie

Studio: Folkertsstraat 4, 4241 BE Arkel

Tel: 06 - 23207114

E-mail: anitareyndersfotografie@ziggo.nl

KvK: 66686857