top of page
Zoeken

Loveshoot langs de Merwede bij Gorinchem

Eind januari 2021 kreeg ik een mail van Marloes; ze wilde graag haar vriend verrassen met een cadeaubon voor een loveshoot. Deze bon wilde ze hem geven op Valentijnsdag. Zo'n tof idee om een fotoshoot cadeau te doen, zodat ze een mooie reportage van hen samen zouden hebben. We spraken af dat we de buitenshoot in het voorjaar zouden doen om te kunnen profiteren van de voorjaarszon.


Eind mei spraken we af bij Fort Vuren om daar langs de Merwede de fotoshoot te doen. Het mooie van die locatie is dat je verschillende schoonheden van de natuur kunt benutten, zoals een klein strandje in een bedding van de rivier, grasvelden langs het water, prachtige bomen, koeien die daar grazen en een mooie laantje met bomen. Ideaal om daar hand in hand te lopen, terwijl ik, als fotograaf van Gorinchem, Arkel, Dalem, Sleeuwijk, Woudrichem, Hoornaar, Hoogblokland en omstreken, dan de foto's maak.

Voor de loveshoot in de omgeving van Gorinchem had ik Marloes een brochure gestuurd met informatie over de shoot en met enkele tips. Eén van die tips is om meerdere kledingsets mee te nemen, zodat je tijdens de buitenshoot een andere outfit aan kunt trekken. Toch fijn om een fotoreportage te krijgen, waarbij je niet steeds dezelfde kleding aan hebt.


Marloes heeft een zwaar auto-ongeluk gehad, waar zij hersenletsel aan over heeft gehouden. Het is voor haar belangrijk dat ze niet teveel prikkels krijgt, op tijd haar rust neemt en regelmatig eet en drinkt. Voor deze fotoshoot namen we dan ook alle tijd, zodat Marloes tussendoor even iets kon eten en drinken. Het was een heel ontspannen ochtend vol liefde en harmonie.


Na de shoot gingen zij samen nog lunchen bij "Rust Wat" in Rhenoy. Ontzettend leuk om een loveshoot te combineren met een heerlijke lunch in de omgeving van Gorinchem als je zelf in Utrecht woont.


Het werd dus een verlaat Valentijnscadeau, maar ze hadden een perfecte dag uitgezocht. Het was heerlijk weer. Een cadeaubon voor een fotoshoot is toch een fantastisch cadeau! Je kunt zelf bepalen wanneer je fotoshoot wilt laten plaatsvinden! Ideaal toch!


Ik probeer altijd mee te denken als klanten een buitenshoot boeken voor een lunch of een lekker kop koffie in de omgeving van Gorinchem.Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page