Wat klanten zeggen

Donnée, Simone, Dionne, Eline, Juliëtte en Renee (met VW-busje, Ulestraten)

Afgelopen week hebben we met Anita een fotoshoot gehad samen met het volkswagenbusje, dat we die dag hadden gehuurd. We hebben een geweldige middag met Anita beleefd. Anita is een enorm lieve vrouw, die met veel plezier veel verschillende foto's heeft genomen. Uit de foto's, die we al snel hadden gekregen, blijkt zeker hoe leuk we het die middag hebben gehad. Iedereen is erg enthousiast over het resultaat! Een herinnering, die bij blijft dankzij de mooie foto's van Anita!

Marjolein Muilenburg (Potzz enzo, Maarssen)

Een fotoshoot is niet iets wat je iedere dag doet. En ondanks dat het idee erg leuk lijkt, is het meestal iets wat buiten je comfort zone ligt. Hoe fijn is het dan wanneer je een fotograaf treft, die echt de moeite neemt om je te leren kennen, je ideeën probeert te begrijpen en vervolgens met je meedenkt. Dat heeft Anita zeker gedaan. Daarnaast hebben we veel lol gehad tijdens de shoot en was ik volledig ontspannen. Het uiteindelijke resultaat en dus de opgeveerde foto's zijn erg mooi geworden. Anita is een ware professional met oog voor detail en creativiteit.

Agnes van der Ham (Marinda coaching & therapie)

Met Anita naar het strand geweest om foto's te maken voor mijn website. Het was voor haar geen probleem om dat aan het einde van de middag, begin van de avond te doen in verband met het mooie, zachte licht. Anita nam uitgebreid de tijd en komt op mijn vakkundig over. Gezien de vele mooie reacties op mijn social media is dat ook zo. Ik ben heel blij met de foto'.

Familie Hettinga, Gorinchem

Voor de 50e verjaardag van onze moeder hebben we een buitenshoot laten maken door Anita Reynders. Door het Coronavirus werd de juiste afstand gehouden; ze ging hier heel professioneel en correct mee om. Anita heeft schitterende foto's gemaakt in een hele mooie omgeving. Ze weet goed waar ze mee bezig is en geeft de juiste adviezen om tot een perfect plaatje te komen. Het resultaat was dan ook overweldigend. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. 

Kortom, een aanrader voor iedereen! Bedankt Anita!

Astrid van der Ham (Wood & Light, Groot-Ammers)

Vorige week heb ik foto's laten maken door Anita Reynders. Een vrouw met oog voor details. Anita werkt met professie en passie om de hoogste kwaliteit na te streven. Tussen het fotograferen door was er ook voldoende ruimte voor een gezellig praatje, waardoor Anita nog beter in kon schatten wat ik bedoelde met sfeerfoto's voor mijn producten. Ze heeft mooie beelden weten te vangen, die mij meteen al positieve reacties opleverden. Geen verrassing eigenlijk voor mij, want een aantal weken geleden heeft Anita ook portretfoto's van mij gemaakt en daar was (en ben) ik ook zeer tevreden over. 

Kortom, een vrouw die rust uitstraalt en het juiste gevoel weet over te brengen op de gevoelige plaat.

Nes Demir (Sportzaak De Jongh, Gorinchem)

Anita Reynders is een topfotografe met oog voor details. Ze is erg flexibel en komt haar afspraken goed na. Ze fotografeert al heel lang onze artikelen voor NeS en Sportzaak De Jongh naar volle tevredenheid. Deze foto's gebruiken wij in reclame en campagnes op Facebook, Instagram en onze website.

 

We zijn er erg blij mee!

Masja de Jongh (Hairstyliste & Image consulting, Arkel)

Anita is secuur en doet wat ze belooft. Ik vind het zelf lastig om op de foto te gaan en kijk - zoals veel vrouwen - naar mijn rimpels. Dit heeft Anita 'natuurlijk' opgelost zonder dat ik er op de foto onnatuurlijk uitzie. Daar is ze bedreven in en dat is voor mij belangrijk. 

 

 

Ik ben blij met mijn zakelijke portretfoto's. Echt een aanrader voor iedereen, die zich professioneel wil laten fotograferen.

Gabriëlle Wempe (Sterktekstwerk, Gorinchem)

Flexibiliteit, enthousiasme en een oprechte, maar professionele betrokkenheid typeren Anita als fotografe. Zij heeft een enorme passie voor haar werk en dat zie je terug in haar prachtige foto's. 

Anita, ik hoop nog vaak met je te mogen samenwerken!

 

Chantal Vervaeke Ceramics (Holstbeek, België)

Ik had het genoegen met Anita ter werken als productfotografe. Zij is een heel toegewijd en resultaatgericht persoon met oog voor detail en compositie. Zij is niet alleen geduldig, zij experimenteert ook tot ze het perfecte resultaat bereikt.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Anita Reynders Fotografie

Studio: Folkertsstraat 4, 4241 BE Arkel

Tel: 06 - 23207114

E-mail: anitareyndersfotografie@ziggo.nl

KvK: 66686857