top of page

Wat anderen zeggen over

Anita Reynders Fotografie

Trustoo.png

Familie Hettinga

gezinsfotografie, Gorinchem

Voor de 50e verjaardag van onze moeder hebben we een gezinsshoot gedaan bij Anita Reynders Fotografie. Door het Coronavirus werd de juiste afstand gehouden; ze ging hier heel professioneel en correct mee om. Anita heeft schitterende gezinsfoto's gemaakt in een hele mooie omgeving. Ze weet goed waar ze mee bezig is en geeft de juiste adviezen om tot een perfect plaatje te komen. Het resultaat was dan ook overweldigend. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. 

Kortom, een aanrader voor iedereen! Bedankt Anita!

.

Fransis van der Werf

portretfotografie, Amersfoort

Wat een fantastische, warme vrouw. Onze dochter heeft twee keer voor de camera mogen staan bij Anita Reynders Fotografie.

De portretfoto's waren prachtig! Anita geeft het model een fijn gevoel en zorgt dat ze op hun gemak zijn.

.

Linda Hoogewoning

afscheidsfotografie, Sleeuwijk

Wij hebben Anita als afscheidsfotograaf gevraagd om de uitvaart van onze moeder vast te leggen. Dit was naar aanleiding van haar mooie foto's bij de plaatselijke voetbalclub. In ons telefoongesprek gaf Anita aan dat dit haar eerste begrafenis zou zijn. Ze was meteen betrokken, warm en stelde de juiste vragen. Dat gaf gelijk het gevoel dat we deze laatste momenten met haar konden en wilden delen!
 

Anita heeft onzichtbaar de begrafenis voor nog een hele lange tijd zichtbaar gemaakt, door de vele mooie afscheidsfoto's die ze ons na een weekje toestuurde.  Daar zijn we superblij mee!!

Rik de Regt

personal branding, Arkel

Meerdere keren heb ik samengewerkt met Anita Reynders Fotografie en ik ben erg tevreden over de kwaliteit van haar bedrijfsfoto's.

Als ik Anita in contact breng met één van mijn klanten kan ik er vanuit gaan dat alles netjes geregeld zal worden en ruim binnen de afgesproken tijd.

Familie Van Veen

gezinsfotografie, Arkel

Heerlijke middag gehad tijdens de gezinsshoot.  Anita stelt je heerlijk op je gemak. De ontvangst was met een kop koffie en met wat lekkers. Daarna de studio in, waar alle ruimte is voor eigen inbreng en eventueel kledingwissels. De portretfoto's zijn absoluut prachtig en een waardevolle herinnering.

Mark Cornelissen

portretfotografie, Arkel

Anita maakt supermooie en unieke portretfoto's. Heeft veel geduld en heeft alle tijd genomen voor de portretshoot van mijn dochter en haar vriendin. Een echte aanrader!

Isa van den Berg

portretfotografie, Arkel

Een vriendin en ik hadden in december een fotoshoot voor portretfotografie bij Anita.

Het was heel gezellig. We waren erg blij met de portretfoto's.

Cindy Trouerbach

portretfotografie, Almere

Onze zoon Milan mocht model staan tijdens een lichttraining voor fotografen. Anita was één van de portretfotografen. Milan voelde zich direct op zijn gemak bij Anita en heeft het heel erg leuk en gezellig gevonden. De portretfoto's zijn werkelijk waar prachtig geworden! We hebben er veel complimenten over gekregen en we zijn er zeer blij mee! 

Echt een aanrader. Dank je wel Anita.

Familie Hoek van Dijke

gezinsfotografie, Gorinchem

We hebben respect en bewondering voor hoe Anita de familieshoot met ons heeft gedaan. Zo enthousiast en zo gemoedelijk! Het moet voor haar een hele klus zijn geweest om ons als gezin voor de lens te hebben, terwijl ze haar eigen zoon heeft verloren. Wetend hoe moeilijk dit voor haar moet zijn geweest, zijn we extra blij met de prachtige foto's. Het is moeilijk kiezen en daarom hebben we besloten om alle familiefoto's af te nemen.

Nienke Sjakshie

portretfotografie, Almere

 Onze dochter Jara heeft model mogen staan voor Anita, super fijne ervaring. Was echt een leuke, gezellige dag en prachtige portretfoto's.

Martine Noppen

portretfotografie, Amersfoort

Prachtige portretfoto's ontvangen. Tijdens de portretshoot een zeer prettige en vriendelijke benadering. De kwaliteit van de foto's is hoogstand.

Ik zeg: een aanrader!

Jamie Molenhuis

portretfotografie, Amersfoort

Fantastische portretfotograaf;  vrolijk en enthousiast. Lieve vrouw en haarscherpe portretfoto's. Echt een aanrader!

Peggy Maes

personal branding, Limburg

Anita heeft foto's van mij gemaakt voor mijn website en social media. Ik ben zelf fotograaf en sta liever achter dan voor de camera, maar Anita wist me meteen op mijn gemak te stellen en dat zie je terug in de foto's. Anita is niet alleen heel professioneel en kundig, maar ook een fijn en puur mens waarmee het prettig samenwerken is. Ze heeft oog voor detail en bewerkt je foto's prachtig na.

Een echte  vakvrouw.

 

Donnée van de Kraats

buitenshoot, Gorinchem

Afgelopen week hebben we met Anita een buitenshoot gehad samen met een Volkswagenbusje, dat we die dag hadden gehuurd. We hebben een geweldige middag met Anita beleefd. Zij is een enorm lieve vrouw, die met veel plezier veel verschillende foto's heeft genomen. Uit de foto's, die we al snel hadden gekregen, blijkt zeker hoe leuk we het die middag hebben gehad. Iedereen is erg enthousiast over het resultaat.

Een herinnering, die bij blijft dankzij de mooie foto's van Anita! 

Martijn van den Assem

portretfotografie, Gorinchem

 Anita heeft mijn 12-jarige dochter een enorm leuke verjaardagsshoot met drie vriendinnen bezorgd. Ze nam alle tijd ervoor (het dubbele van wat afgesproken was) en maakte van de portretshoot een feestje, mede door extra’s als frisdranken en snoep, en foto’s met confetti. De meiden vonden haar heel enthousiast en vriendelijk. De uiteindelijke foto’s vielen goed in de smaak en waren gevarieerd. Achteraf kregen we er ook nog wat foto’s kado. Absoluut een aanrader!

bottom of page