Wat klanten zeggen

Karl & Corine (Zeeland)

We hebben respect en bewondering voor hoe Anita de fotoshoot met ons heeft gedaan. Zo enthousiast en zo gemoedelijk! Het moet voor haar een hele klus zijn geweest om ons als gezin voor de lens te hebben, terwijl ze haar eigen zoon heeft verloren. Wetend hoe moeilijk dit voor haar moet zijn geweest, zijn we extra blij met de prachtige foto's. Het is moeilijk kiezen en daarom hebben we besloten om alle foto's af te nemen.

Peggy Maes (fotograaf van vrouwelijke ondernemers, Roermond)

Anita heeft foto's van mij gemaakt voor mijn website en social media. Ik ben zelf fotograaf en sta liever achter dan voor de camera, maar Anita wist me meteen op mijn gemak te stellen en dat zie je terug in de foto's. Anita is niet alleen heel professioneel en kundig, maar ook een fijn en puur mens waarmee het prettig samenwerken is. Ze heeft oog voor detail en bewerkt je foto's prachtig na. Een echte vakvrouw.

Donnée, Simone, Dionne, Eline, Juliëtte en Renee (Ulestraten)

Afgelopen week hebben we met Anita een fotoshoot gehad samen met het volkswagenbusje, dat we die dag hadden gehuurd. We hebben een geweldige middag met Anita beleefd. Anita is een enorm lieve vrouw, die met veel plezier veel verschillende foto's heeft genomen. Uit de foto's, die we al snel hadden gekregen, blijkt zeker hoe leuk we het die middag hebben gehad. Iedereen is erg enthousiast over het resultaat! Een herinnering, die bij blijft dankzij de mooie foto's van Anita!

Familie Hettinga, Gorinchem

Voor de 50e verjaardag van onze moeder hebben we een buitenshoot laten maken door Anita Reynders. Door het Coronavirus werd de juiste afstand gehouden; ze ging hier heel professioneel en correct mee om. Anita heeft schitterende foto's gemaakt in een hele mooie omgeving. Ze weet goed waar ze mee bezig is en geeft de juiste adviezen om tot een perfect plaatje te komen. Het resultaat was dan ook overweldigend. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. 

Kortom, een aanrader voor iedereen! Bedankt Anita!

Nes Demir (Sportzaak De Jongh, Gorinchem)

Anita Reynders is een topfotografe met oog voor details. Ze is erg flexibel en komt haar afspraken goed na. Ze fotografeert al heel lang onze artikelen voor NeS en Sportzaak De Jongh naar volle tevredenheid. Deze foto's gebruiken wij in reclame en campagnes op Facebook, Instagram en onze website.

 

We zijn er erg blij mee!

Gabriëlle Wempe (Sterktekstwerk, Gorinchem)

Flexibiliteit, enthousiasme en een oprechte, maar professionele betrokkenheid typeren Anita als fotografe. Zij heeft een enorme passie voor haar werk en dat zie je terug in haar prachtige foto's. 

Anita, ik hoop nog vaak met je te mogen samenwerken!

 

Chantal Vervaeke Ceramics (Holstbeek, België)

Ik had het genoegen met Anita ter werken als productfotografe. Zij is een heel toegewijd en resultaatgericht persoon met oog voor detail en compositie. Zij is niet alleen geduldig, zij experimenteert ook tot ze het perfecte resultaat bereikt.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Anita Reynders Fotografie

Studio: Folkertsstraat 4, 4241 BE Arkel

Tel: 06 - 23207114

E-mail: anitareyndersfotografie@ziggo.nl

KvK: 66686857