top of page
Afscheidsfotograaf Rotterdam, Arkel, Gorinchem, Leerdam, Alblasserdam, Dordrecht, Papendre

Reviews

Afscheidsfotografie

Trustoo.png

"Als je zelf fotograaf bent, is het soms lastig om dingen uit handen te geven. Maar de uitvaart van mijn vader moest worden vastgelegd. Ik heb er geen seconde over na hoeven te denken wie we daarvoor moesten bellen. Anita weet feilloos wat er van haar wordt verwacht. Op de achtergrond weet ze de momenten te vangen. Zo waardevol, zo mooi en zo blij dat we dit hebben laten doen. Een herinnering voor altijd." - Gonneke van Dijk, Gorinchem.

We hebben Anita gevraagd de uitvaart van onze moeder vast te leggen, naar aanleiding van haar mooie foto's bij de plaatselijke voetbalclub. In ons telefoongesprek gaf ze aan dat dit de eerste begrafenis zou zijn. Ze was meteen betrokken, warm, en stelde de juiste vragen Dat gaf gelijk het gevoel dat we deze laatste momenten met haar konden en wilden delen!
Anita heeft onzichtbaar de begrafenis voor nog een hele lange tijd zichtbaar gemaakt, door de vele mooie foto's die ze ons na een weekje toestuurde. Daar zijn we superblij mee!!" - Linda Hoogewoning, Arkel

bottom of page