top of page
Zoeken

Zwangerschapsshoot in fotostudio Arkel (Gorinchem)

Een zwangerschap is een bijzondere tijd in het leven van een vrouw. Het blijft zoiets magisch dat er een kind groeit in de buik van een vrouw en het is dan ook niet verwonderlijk dat veel vrouwen deze periode willen vastleggen op beeld.Bij mij staat fotograferen in fine art stijl centraal, dus ook bij zwangerschapsfotografie. Dit betekent dat er veel aandacht wordt besteed aan de compositie en het gebruik van licht. Door deze benadering ontstaan er tijdloze en elegante foto's. Bovendien zijn er bij in mijn fotostudio verschillende achtergronddoeken beschikbaar, zodat er altijd een setting is die bij jouw kledingstijl past.Het is mogelijk om tijdens de zwangerschapsshoot van kleding te wisselen. Zo kun je verschillende outfits uitproberen en variatie aanbrengen in de foto's. Het is aan te raden om vooraf goed na te denken over de kleding die je wilt dragen. Bijvoorbeeld een strakke jurk die je buik mooi laat uitkomen of juist een losse blouse die wat meer bedekt. Ook accessoires zoals sieraden en bloemen kunnen een mooie toevoeging zijn aan de foto's. In mijn fotostudio heb ik ook twee mooie doeken van Mii-Estilo, waar we mee kunnen werken. Heel mooi om je prachtige buik mee te laten zien.


De zwangerschapsshoot in de fotostudio is niet alleen bedoeld voor de aanstaande moeder. Ook de partner en eventuele kinderen zijn van harte welkom om deel te nemen aan de shoot. Op deze manier ontstaan er gezinsfoto's die een mooie herinnering zijn voor later. Na de shoot krijg je een mooi harmonicaboekje met enkele foto's van de zwangerschapsshoot, zodat je deze te allen tijde kunt bekijken. Ook is het mogelijk om een luxe mini-album te bestellen als herinnering aan deze bijzondere periode in jullie leven.


Als fotograaf besteed ik veel aandacht aan het creëren van een ontspannen sfeer. Er wordt ruim de tijd genomen voor de shoot en er is altijd gelegenheid om vragen te stellen, zodat er een sfeer ontstaat waarbij jij je op je gemak voelt en waarbij de mooiste foto's ontstaan.
12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page