top of page
Zoeken

Zakelijke shoot in fotostudio Arkel én op locatie in GorinchemAls het gaat om zakelijke fotografie, is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen een professionele uitstraling en een artistieke stijl. Het is belangrijk om met mooie, rustige beelden de essentie van het bedrijf en hun persoonlijkheid vast te leggen. Graag deel ik meer over onze zakelijke (portret)fotografie en hoe de visie van de klant tot leven gebracht kan worden.Als bedrijfsfotograaf begrijp ik dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom bied ik zakelijke (portret)fotografie op maat, waarbij ik rekening houd met de specifieke behoeften en de gewenste uitstraling van de klant. Of het bedrijf nu op zoek is naar formele en klassieke portretten of een meer eigentijdse en creatieve benadering wenst, ik zorg ervoor dat de zakelijke portretten aansluiten bij de merkidentiteit en doelstellingen.


Mijn fotostudio biedt de ideale setting voor zakelijke portretfotografie. Met professionele belichting, achtergronden en accessoires kan ik de juiste sfeer creëren die past bij het bedrijf. Of het nu om individuele portretten, teamfoto's of groepsportretten gaat, mijn fotostudio biedt de flexibiliteit om aan al deze wensen te voldoen.Wil de klant liever authentieke beelden die hun werkomgeving weerspiegelen? Geen probleem. Bij ABC Scherm in Gorinchem deed ik ook zakelijke portretfotografie op locatie. In de loods van het bedrijf creëerde ik een studio met mijn eigen studiolampen en een backdrop. Of het nu gaat om foto's van de medewerkers in actie, beelden van de kantooromgeving of portretten met een specifieke achtergrond, ik zorg ervoor dat de foto's de unieke identiteit van het bedrijf vastleggen.


In de middag maakte ik de 'story-telling' foto's bij ABC Scherm, terwijl het team werkoverleg had, er in de loods werd gewerkt om schermen klaar te maken voor een volgende opdracht en buiten, waar de LED-schermen werden klaar gezet om naar klanten te worden gebracht. Deze foto's vertellen het verhaal van een bedrijf.


Voor dit bedrijf is het ideaal dat ze voorlopig kunnen putten uit een zeer gevarieerde zakelijke beeldbank en de foto's kunnen gebruiken voor onder andere hun website, social media en andere reclame-doeleinden.


Door de fijne samenwerking met ABC Scherm komen er regelmatig nieuwe teamleden even naar mijn fotostudio voor een profielfoto, zodat de foto's op hun website allemaal dezelfde uitstraling hebben.80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page