top of page
Zoeken

Zakelijke minishoot werd maxishoot

Na de vele familieshoots en gezinsshoots op verschillende locaties in het voorjaar de zomer en het najaar van 2021 leek het me weleens een tof idee om minishoots in mijn fotostudio in Arkel te organiseren. Ik had het nooit eerder gedaan en vroeg me af of het wel bij mij zou passen, omdat ik juist graag de tijd voor een fotoshoot neem en de voorkeur geef aan eerst even rustig rustig iets te drinken voordat we daadwerkelijk met de shoot beginnen. Er kwamen meerdere aanmeldingen binnen voor de bewuste zaterdag in november, maar door omstandigheden moest ik de minishoots verzetten. En wat was ik blij dat ik deze verzette, want al snel bleek dat het eigenlijk niet aan mij is besteed om een portretshoot binnen een half uur te doen. Een goed voorbeeld hiervan is de zakelijke shoot met Cisca.


Begin december kwam Cisca den Boer uit Gorinchem naar mijn fotostudio, omdat ze graag nieuwe foto's voor haar zakelijke beeldbank wilde. Cisca geeft trainingen, workshops en coaching op basis van de kennis en kunde over de bewegende meditatie uit het oude China met de naam Chi Neng Qigong. En in september 2021 bracht deze inspirerende vrouw het boek "In 10 stappen lekker in je vel - Beweeg eenvoudig naar een gezonder leven" uit. Voor meer informatie: https://ciscadenboer.nl/.

Met een koffertje vol kleding stapte Cisca de studio binnen. Natuurlijk eerst even gezellig samen een kop thee drinken en daarna aan de slag met de personal branding shoot. Het was zo mooi om te zien hoe Cisca bij iedere outfit weer een totaal andere uitstraling kreeg. Tijdens de zakelijke shoot vertelde Cisca over haar boek en over haar workshops, waardoor de tijd voorbij vloog. We keken op de klok en realiseerden ons ineens dat we al ruim drie uur bezig waren en dat het buiten al bijna donker was. Zo werd een minishoot dus een maxishoot!

Voor mij was dit meteen het bewijs dat minishoots niet past bij mijn manier van werken. Ik wil graag de tijd nemen voor een shoot en niet achter elkaar door moeten werken en op de klok hoeven kijken. Anders mis ik echt die verbinding, die voor mij juist zo belangrijk is tijdens de fotografie.Ik heb genoten van de energie en sprankeling van Cisca tijdens deze portret shoot. Na deze shoot realiseerde ik me dat ik weer extra energie en inspiratie had opgedaan door met Cisca te werken en te praten. Het boek van Cisca heb ik natuurlijk onmiddellijk bij haar gekocht. Een absolute aanrader om beter in je vel te zitten en juist zo ontzettend belangrijk in deze donkere, eerste maanden van het jaar.200 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page