top of page
Zoeken

Trouwfotograaf in Heukelum en Beesd

Om 09h00 was ik bij de woning van Corina & Gerwin in Heukelum, waar de kapster van Kapsalon Daniella uit Giessenburg al bezig was met het bruidskapsel van de bruid. Nog even een moment van rust voordat de hectiek van de bruiloft zou toeslaan. Corina dronk een kopje thee en dochter Nine zat rustig op de bank tot ook haar haar zou worden gedaan. Als bruidsfotograaf vind het altijd zo fijn om op deze manier de trouwdag te beginnen en om de tijd te hebben voor de 'getting ready'. Foto's maken van de bruid, die voorbereid wordt op de huwelijksdag en van de leuke details, zoals de trouwschoenen, de sieraden, de trouwringen en het flesje au de toilette.


Ook is het natuurlijk leuk voor het bruidspaar om later terug te zien hoe de 'huwelijksboog' bij de voortuin werd geplaatst door familieleden. Zelf hebben ze daar helemaal niets van meegekregen, omdat de visagiste bezig was met de bruid en de bruidegom enkele straten verderop bij zijn ouders aan het omkleden was.


Tussendoor ben ik ook nog even naar de bruidegom gegaan, zodat ook daar foto's gemaakt konden worden van het aantrekken van het trouwpak. Beide zoons hadden dezelfde outfit, dat zo mooi stond. De knopen werden vastgemaakt en de corsage bevestigd. Zij waren klaar voor de huwelijksdag!Daarna snel weer terug, waar de bruid in haar trouwjurk werd geholpen door haar vriendin en haar schoonzus. Vervolgens de trouwschoenen aan, de sieraden om en wachten op de komst van de bruidegom voor de 'first look'.Dat blijf ik toch altijd zo'n magisch moment vinden: als het bruidspaar elkaar voor de eerste keer ziet in hun trouwkleding. Iedere keer krijg ik weer kippenvel. Die bewonderende blik naar elkaar en die twinkeling in hun ogen. Dat maakt het werk als trouwfotograaf zo fantastisch!Vervolgens reden we eerst langs de basisschool waar de bruid lesgeeft, want de kinderen en leerkrachten hadden een prachtige boog van ballonnen gemaakt en stonden in een haag op het bruidspaar en hun drie kinderen te wachten. Weer uitgezwaaid door de leerlingen en leerkrachten reden we daarna verder voor de bruidsreportage.Het bleef tot het laatste moment spannend of de huwelijksceremonie in de sfeervolle tuin van trouwlocatie Uitspanning De Notenboom Beesd kon plaatsvinden, want er werd voor 's middags regen voorspeld. Wat een geluk: het bleef droog!Aan het begin van de ceremonie liet het bruidspaar met hun kinderen ieder een witte ballon de lucht gaan ter nagedachtenis aan de overleden moeder van de bruid. Een zeer emotioneel moment!Na de ceremonie sabreerde de bruidegom de fles met champagne, waarna er geproost kon worden op hun huwelijk!185 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page