top of page
Zoeken

Trouwfotograaf in het Land van Heusden en Altena

Als trouwfotograaf werk ik niet alleen in Gorinchem, maar door heel Nederland. Ik vind een bruiloft fotograferen zo ontzettend leuk en dan maakt het er naartoe moeten rijden natuurlijk helemaal niets uit. Het is alleen maar leuk om zo op locaties te komen, waar je nog niet eerder bent geweest. Dat maakt het werken als bruidsfotograaf extra leuk!


Het begon in Meeuwen

Voor deze trouwreportage reed ik van mijn woonplaats Arkel, dat naast Gorinchem ligt, naar Meeuwen in Noord-Brabant. Daar begon de dag met het fotograferen van de bruid. De ringen lagen al klaar en het huis was helemaal in stijl met prachtige accessoires en mooie details. Ik keek er mijn ogen uit.


Prachtige momenten vastleggen als bruidsfotograaf Gorinchem

De bruid was al grotendeels klaar toen ik aankwam in Meeuwen, zodat de bruidsjurk aangetrokken kon worden. De jurk hing klaar in de bibliotheek van het huis en de moeder van de bruid hielp haar met aankleden. Dat was een heel mooi en bijzonder moment.
Nog even een blik in de spiegel voordat de bruidegom arriveert

Nog even de oorbellen indoen, een laatste blik in de spiegel in de prachtige hal van het huis. De bruid was klaar...de bruidegom kon komen.
Na de 'first look' reden we naar Huis Brakel, waar de ceremonie plaatsvond. Er werd voor die middag regen voorspeld, maar de hele dag heeft de zon hoog aan de hemel gestaan. Het was een prachtige dag. In de mooie trouwzaal in Brakel werd het zelfs ontzettend warm, zodat de bruidegom af en toe even zijn voorhoofd droog moest deppen. Het was een prachtige ceremonie, waarbij zulke mooie woorden werden gesproken. Eén en al liefde.


Het heffen van het glas en het aansnijden van de bruidstaart

Na de plechtigheid ging het bruidspaar met alle gasten naar buiten om het glas te heffen en om de bruidstaart aan te snijden. In de riante tuin van Huis Brakel genoten de gasten van de mooie taart, de drankjes en de hapjes. Heerlijk ontspannen en ongedwongen in de schaduw van deze riante tuin.
Bruidsfotograaf in de tuin van Huis Brakel

Na de groepsfoto ging ik met het bruidspaar naar de riante tuin van Huis Brakel voor de bruidsreportage. Er waren daar zoveel mooie plekjes, bomen, bruggetjes en haagjes, zodat we niet veel hoefden te lopen om leuke bruidsfoto's te maken . Echt een toplocatie! Als trouwfotograaf van Gorinchem en omgeving kun je mij daar dan ook erg blij mee maken. Ook de bruid was ontzettend blij dat ze niet veel meer hoefde te lopen, want haar voeten deden inmiddels behoorlijk pijn in de bruidsschoenen.


Het was een geweldige bruiloft om bij te mogen zijn en ik hoop op nog veel meer van dit soort mooie bruiloften in deze omgeving. Wow, wat was dit een prachtige dag!


110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page