top of page
Zoeken

Trouwen op sneakers bij Ross Lovell (Krimpen aan den IJssel)


Natascha en Niels komen enkele maanden voor hun bruiloft naar mijn fotostudio in Arkel voor het kennismakingsgesprek en vertellen dat ze graag op sneakers te willen trouwen. Een kunstenaar gaat deze trouwschoenen voor hen personaliseren met hun initialen en de trouwdatum erop. Het past echt bij hen en het is natuurlijk een heerlijk idee dat je op je trouwdag geen zere voeten hebt.


Twee weken voor de huwelijksdag ga ik een middagje bij Niels & Natascha in Krimpen aan den IJssel langs. Om alvast de gepersonaliseerde sneakers te fotograferen en bij de trouwlocatie te gaan kijken; het pittoreske Ross Lovell Krimpen. Niels heeft zelf een drone en wil graag dat ik aar ook enkele foto's mee maak tijdens de bruidsreportage. Voor mij een nieuwe ervaring, waardoor ik wel graag even van tevoren wil oefenen. Mede hierdoor ga ik graag enkele weken voor de 'grote dag' bij het bruidspaar langs. Nog even de hele dag doorspreken, zodat ik precies weet wat ze graag willen (en niet willen natuurlijk).

Ruim op tijd rijd ik op 3 juni 2022 richting Krimpen aan den IJssel voor de 'getting ready' van de bruid, die in hun eigen woning is. De bruidegom bereidt zich voor in zijn ouderlijk huis. De ouders van Niels wonen een straat verderop, dus tussendoor kan ik ook nog even foto's bij hem maken. Verder kom ik voor mijn gevoel altijd tijd tekort, want ik wil dan graag alle voorbereidingen van de bruid vastleggen, maar ook de details zoals de trouwringen, de trouwjurk en allerlei andere leuke accessoires.


En dan gaan we richting Ross Lovell voor de bruidsreportage, waarbij het bruidspaar in een prachtige cabriolet met chauffeur gaat. Het leuke is dat we ook in de molen van deze mooie trouwlocatie mogen, zodat we daar ook leuke bruidsfoto's kunnen maken. En natuurlijk met de drone aan de slag. Wat is dat ontzettend leuk is. Meteen is daar voor mij de overweging om er zelf ook eentje aan te schaffen. Toch tof als je het bruidspaar ook drone-foto's kunt aanbieden.

De zon staat op 3 juni 2022 hoog aan de hemel, waardoor de huwelijksceremonie bij Ross Lovell buiten kan plaatsvinden. Een mooi terras met uitzicht op de IJssel en heel gezellig aangekleed met leuke accessoires en mooie bloemen. Echt genieten. De twee bruidsmeisjes mogen het bruidspaar begeleiden vanuit de trouwauto naar de trouwlocatie en tijdens de trouwceremonie brengen zij de trouwringen naar Natascha en Niels.


Na de ceremonie is er altijd de ontlading. De daggasten feliciteren het bruidspaar, de flessen met bubbels worden ontkurkt en de bruidstaart wordt aangesneden. De bruid heeft de taart, samen met haar schoonvader, zelf gemaakt. Dat is natuurlijk wel extra speciaal.


De barbecue gaat aan en er worden heerlijke salades en garnituren klaargezet. Het catering is op deze trouwlocatie perfect geregeld en ook aan mij wordt continu gevraagd of ik iets wil eten of drinken.


Na het buffet wordt alles in gereedheid gebracht voor de ontvangst van de avondgasten en het avondfeest. Er wordt een photobooth geplaatst, die meteen door de gasten wordt ingewijd. Een groot succes! Ook komt er een dj en wordt alles klaargezet voor de lasershow, die rond 23h00 gegeven gaat worden.

Het bruidspaar kan met familie en vrienden gaan ontspannen en genieten van een geweldige trouwdag!


141 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page