top of page
Zoeken

Trouwen in Herberg de Lingehoeve in Oosterwijk (bij Leerdam)Trouwdatum 22-02-22

Op dinsdag 22-02-22 waren er veel bruiloften, vanwege de magische datum van deze palindroomdag; een prachtige datum om in de trouwringen te zetten natuurlijk. Een palindroomdag heeft een datum die je van voor naar achter kunt lezen en weer terug. Dus ook deze dinsdag had de speciale numerologie met de cijfers "0" en "2". Nul betekent 'niets', maar ook dat juist daardoor alles begint; een onbeschreven pagina. Dus: het begin van alles! Ook staat het spirituele getal nul voor 'het goddelijke'. De nul lijkt visueel op een cirkel en dat staat weer symbool voor de eeuwigheid, de evolutie en de oneindigheid. Het getal "2" staat voor 'relaties'; op bijvoorbeeld het vlak van vrienden, collega's en geliefden. Het is een getal dat bindt en verbindt. Het getal "22" staat voor het samenbrengen van het spirituele en het materiële. Meestergetal "22" brengt diepgaande inzichten, is evenwichtig en gestructureerd. Kortom: 22-02-22 was een super romantische dag om te trouwen!


Een week voor deze magische datum raasde er nog een storm door ons land, waardoor het spannend bleef of er op de trouwdag van Suzanne & André wel buiten trouwfoto's gemaakt konden worden. Ik ben in die week nog even bij hen langs gegaan in Leerdam om de laatste planning voor de grote dag door te spreken. Als trouwfotograaf vind ik het prettig om enkele dagen voordat het 'ja-woord" wordt gegeven, nog alles even tot in de puntjes door te spreken. Altijd zo mooi om te zien dat de bruid vooraf meestal redelijk veel stress heeft of overal wel aan is gedacht, terwijl de bruidegom dan laconiek reageert en het allemaal gewoon op zich af laat komen.De 'getting ready'

Rond 11h00 kwam ik aan bij trouwlocatie Herberg de Lingehoeve in Oosterwijk, waar het bruidspaar een kamer had gehuurd. In deze kamer was de 'getting ready' van de bruid, waar het gezellig en ontspannen was met Suzanne's moeder en zus (die de make up verzorgde). De tijd vloog voorbij; nadat de kapster klaar was, er nog snel een broodje was gegeten, kon de trouwjurk worden aangetrokken.


De 'first look'

Een paar laatste blikken in de spiegel, nog even de mobiel checken en toen liep Suzanne met haar prachtige bruidsjurk voorzichtig de trap af. Op weg naar de bruidegom, die in de vide van de gezellige herberg stond te wachten op zijn bruid. Toch altijd weer een emotioneel moment, waar ik als bruidsfotograaf zo van geniet.Het was een bijzonder koude dag, maar toch besloten we om even een paar trouwfoto's buiten te gaan maken. De trouwlocatie is naast de Linge, dus wilde Suzanne & André toch wel heel graag enkele foto's met deze rivier op de achtergrond. Na een paar minuten snel weer naar binnen, want in de mooie trouwjurk was het toch wel heel koud op de dijk.Op deze trouwlocatie zijn veel knusse en gezellige plekjes, die we konden gebruiken voor de trouwreportage. De kinderen holden er gewoon tussendoor en bleven soms heel even stilstaan om mee op de foto te gaan. Ze vermaakten zich daar prima. Na de huwelijksceremonie in de voormalige hooiberg, het heffen van het glas en het aansnijden van de bruidstaart werd er binnen een springkussen voor de kinderen neergezet en dat zorgde natuurlijk helemaal voor veel vermaak.


Wat was het een ontspannen trouwdag, waarbij de kinderen alle ruimte kregen om te doen wat ze wilden, om rond te lopen en om te spelen.
126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page