top of page
Zoeken

Pre-weddingshoot werd gezinsshoot in fotostudio

Na een gezellige kennismaking in mijn fotostudio in Arkel (tussen Gorinchem en Leerdam) kozen N & N voor het meest uitgebreide pakket trouwfotografie met een pre-weddingshoot inbegrepen. De trouwdatum was 3 juni 2022 en al snel vroeg het aanstaande bruidspaar of het ook mogelijk was om de pre-weddingshoot ná de bruiloft in te plannen. Het leek hen ook wel zo relaxed om deze fotoshoot in augustus 2022 te doen.


Aangezien er een kinderwens was, kwam de vraag of de pre-weddingshoot ook kon worden omgezet naar een zwangerschapshoot. Voor mij als fotograaf natuurlijk geen enkel probleem. Deze shoot zou kunnen in mijn fotostudio of op locatie.


Tijdens de zwangerschap werd besloten om de zwangerschapsshoot om te zetten naar een gezinsshoot. In maart 2024 was hun lieve dochtertje zes maanden oud en kwamen ze met zijn drieën naar mijn fotostudio in Arkel voor de familieshoot.

Dochtertje R. keek rustig rond en liet zich gewillig in een lichtgrijs kratje zetten met een roze vachtje erin. Haar ogen schoten van links naar rechts om alles goed in zich op te nemen. Met een van haar knuffeltjes boven de camera konden we haar regelmatig de goede kant op laten kijken. Ze was in ieder geval niet onder de indruk van het geflits van de studiolamp en zat erbij als een volleerd fotomodel.

Met een klein beetje ondersteuning lukte het deze dappere dreumes om even zelfstandig te zitten voor de camera. Ze deed het zo ontzettend goed en haar trotse ouders deden hun uiterste best om haar lachend richting de fotocamera te laten richten.


We legden R. voorzichtig op het roze vachtje om zo nog een paar foto's te maken en ineens draaide ze zelf op haar buikje, deed haar hoofdje omhoog en keek enthousiast in de lens. Een mooi moment, waar ik als fotograaf natuurlijk gretig gebruik van maakte.

Op een gegeven moment was het wel genoeg voor R. Nog snel wilden de ouders enkele gezinsfoto's laten maken, maar dat was van korte duur. De koek was op voor dit kleine meisje. Maar wel nog even een vrolijke foto van vader en dochter om de gezellige gezinsshoot af te sluiten.
68 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 komentarz


Bedankt voor het leuke verhaal en de mooie foto’s!!

Polub
bottom of page