top of page
Zoeken

Parttime boerin uit Kedichem schrijft boek

Bijgewerkt op: 16 mei 2021

In april 2020 belde boekschrijfster Monique mij op om te vertellen dat haar eerste boek zo goed als klaar was om naar de drukker te gaan. Alleen had ze nog een auteursfoto nodig voor de cover van haar boek, waardoor ze op zoek was naar een portretfotograaf . Of ik binnenkort tijd had om foto's van haar te komen maken. Als parttime boerin uit Kedichem (een dorpje vlakbij Leerdam) was het natuurlijk het leukst om Monique in haar eigen habitat vast te leggen, dus werd het een heel bijzondere personal branding shoot op de boerderij tussen de kippen, koeien en schapen.


Een week voor de fotoshoot ben ik op een ochtend bij Monique langsgegaan om de boerderij te bekijken en om rustig met haar te bespreken wat voor profielfoto's zij precies voor ogen had. En natuurlijk om samen te bekijken welke locaties op de boerderij we zouden kunnen gebruiken. Er waren tal van mogelijkheden; een grote stal vol koeien met veel hooi, een kleine boomgaard en een groot weiland met schapen. Een week later ben ik rond 19h00 naar de boerderij gegaan, zodat we de fotoreportage konden doen met het mooie, zachte licht van het het 'gouden uur'.


De auteur zat aan haar favoriete tafeltje op het terras voor het tuinhuis, waar ze zo graag aan haar boek werkte. Het liefst met een kop thee erbij en haar herdershond naast zich. In deze setting was het super om er een journalistieke fotoreportage van te maken. Een mooie weerspiegeling van Monique's leven als schrijfster en parttime boerin. Superfijn natuurlijk dat zijn de vele foto's ook meteen kon gebruiken als webiste content en social media content.

Heel veel succes met de verkoop van je boek "Inpakken en Gaan!" Monica del Campo! En heel veel succes met het schrijven van je tweede boek, waarvoor je alweer boordevol ideeën zit!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page