top of page
Zoeken

Mijn fotostudio in Arkel (naast Gorinchem en Leerdam)

Bijgewerkt op: 16 mei 2021

Vandaag een jaar geleden kreeg ik de sleutel van mijn fotostudio. Ik ben nog altijd zo blij met dit pand in het oude kaaspakhuis in de voormalige melkfabriek in Arkel. Toen ik daar vorig jaar binnenstapte, voelde het meteen zo goed en kon ik niet wachten om daar aan de slag te gaan als portretfotograaf en gezinsfotograaf.


Het was natuurlijk middenin de Corona-periode, waardoor ik geen openingsborrel kon organiseren. De start van de fotostudio liep dus anders dan gepland; het was een uitdaging om in mogelijkheden te denken. Via social media kon ik laten weten dat het vanaf medio mei 2020 mogelijk was om naar de studio te komen voor portretfoto's, zakelijke profielfoto's, headshots, gezinsshoots, familieshoots, personal branding shoots, beeldbankfoto's enz.


Inmiddels zijn er al zoveel leuke fotoshoots geweest, zoals een shoot voor de nieuwe website van Potzz Enzo. Jolanda had website content en social media content nodig en we hebben deze shoot afgesloten met confetti in de kleuren van haar nieuwe website. Ook zijn er enkele verjaardagsshoots in de studio geweest en deze eindigen natuurlijk altijd als een confettishoot, want dat zorgt toch altijd een feestelijk tintje.

Het leuke van fotograaf zijn is dat je werk zo veelzijdig is. De fine art portretshoots, de persoonlijke én zakelijke portretshoots en de gezinsshoots in de fotostudio zijn zo leuk om te doen. Eerst even iets drinken, dan rustig beginnen met de shoot en tussendoor omkleden, kletsen en nog iets drinken. Ik kan er zo van genieten. De tijd speelt geen rol. Het gaat om de mooie foto's en de fijne ervaring.


Daarnaast werk ik ook nog veel op locatie als bruidsfotograaf en afscheidsfotograaf in Gorinchem, Leerdam en omgeving. Ook geniet ik altijd als fotograaf van de buitenshoots, zoals loveshoots, familieshoots, gezinsshoots enz. Natuurlijk het liefs aan het begin van de avond om te kunnen fotograferen tijdens het mooie, zachte licht gedurende 'het gouden uur'.


Zes vriendinnen huurden bijvoorbeeld vorig jaar een retro VW-busje in Hoogblokland en gingen daarmee een dagje op pad. Ik heb met hen een fotoshoot gedaan langs de Merwede (ter hoogte van Fort Vuren). Ze vonden het fantastisch om foto's te hebben als herinnering aan deze mooie dag ter ere van de verjaardag van één van de vriendinnen.
Kortom: ik kijk terug op een prachtig en veelzijdig fotograaf-jaar en heb ontzettend veel in komend jaar!
83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page