top of page
Zoeken

Generatiefoto en duoportret in fotostudio in Arkel

Al in het voorjaar van 2022 kreeg ik een berichtje met de vraag of ze een gezinsshoot in mijn fotostudio konden boeken op 18 december 2022. Dit was een speciale datum, want die dag waren de ouders 35 jaar samen en dat wilden ze graag met elkaar vieren. Al lange tijd was er de wens om een generatiefoto van de gezinsleden te laten maken. Dit was een goede gelegenheid.


Natuurlijk gingen we eerst even met elkaar aan de grote, zwarte tafel in de studio zitten met een kop koffie. Daar bedachten we dat het ook heel leuk zou zijn om meteen een duoportret van de twee broers te maken. Twee zulke verschillende 'koppies', dus we waren wel heel benieuwd hoe dat eruit zou gaan zien.


De vriendinnen van de twee broers waren ook mee gekomen naar de studio, dus werd de gezinsshoot ook meteen een beetje een loveshoot. De moeder had een moodboard gemaakt om aan te geven wat voor foto's ze graag wilde hebben. En dan het liefst in zwart-wit, maar een beetje met kleur spelen mocht wel hoor.


Zo tof om de twee verliefde stellen te zien; vol met plannen en ideeën. Hun hele leven nog voor zich. En tijdens de fotoshoot alleen oog voor elkaar. Tussendoor werd er weer even koffie gedronken en gaven de broers aan dat ze toch ook wel graag nog enkele 'andere' portretfoto's wilden met hun vriendin. Lachend werd er naar de moeder gekeken, maar zij zei: "Ik vind alles goed hoor."


De generatiefoto en het duooportret worden afgedrukt en krijgen een mooi plaatsje in de woonkamer van het gezin. Als portretfotograaf vind het toch altijd zo fijn als klanten hun foto's ook laten afdrukken en niet alleen op de computer laten staan. Prints in een album of aan de muur spreken zoveel meer. Het geeft echt een extra dimensie aan je foto's. Ik kan het alleen maar aanraden!


80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page