top of page
Zoeken

Foto op forex voor mijn fotostudio in Arkel

Voor de hal in mijn fotostudio wilde ik graag een grote afdruk van één van mijn portretfoto's. Een print die onmiddellijk opvalt als je binnenstapt. Als portretfotograaf Gorinchem, Leerdam en omgeving wil ik laten zien dat een foto zoveel beter tot zijn recht komt als je deze laten afdrukken in plaats van zomaar op de computer te laten staan.


Ik heb al enkele afdrukken van dibond in mijn fotostudio hangen en ook regelmatig bestel ik deze voor klanten. Dit keer heb ik gekozen voor een print op forex, die ik bestelde bij Drukwerknodig.nl. Vanmorgen werd deze afdruk, die zorgvuldig was verpakt, bezorgd en ik was echt blij verrast. Wat een prachtige print op zulk licht materiaal.


Deze keer wilde ik de afdruk niet ophangen, maar juist op een fotoplank zetten. Forex blijkt hiervoor het ideale materiaal te zijn, want het is bijzonder licht zonder dat het afdoet aan de kwaliteit. Er is wel een ophangsysteem meegeleverd, dus - als ik later alsnog besluit om deze print op te hangen - dan is dat dus gewoon mogelijk.


Voor mijn fotostudio is deze afdruk een absolute eyecatcher. Op het moment dat je door de voordeur van mijn fotostudio stapt, valt je oog meteen op deze portretfoto. Ik hoop dat de portretten hierdoor meer zullen gaan leven bij de klanten en dat ze beseffen hoe waardevol het kan zijn om mooie foto's op te hangen. Niet zomaar foto's in een wissellijst met spiegelend glas, maar een print op mooi materiaal. Dat maakt het plaatje compleet.
Ik ben absoluut van plan om vaker prints op forex te gaan bestellen en om het klanten te gaan aanbevelen, want de prijs-kwaliteitverhouding is heel goed. Door het ophangen van afdrukken op de verschillende soorten materialen in mijn studio kan ik de klanten meteen de verschillen laten zien. Op die manier kunnen zij zelf bekijken waar hun voorkeur naar uit gaat en hun keuze maken.25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page