top of page
Zoeken

Familieshoot in fotostudio in ArkelGezinsshoot Arkel en Gorinchem
Gezinsshoot

In het voorjaar ontving ik een telefoontje met de vraag of er een familieshoot geboekt kon worden in mijn fotostudio. Twee zussen wilden deze gezinsfoto's cadeau geven aan hun ouders. Hartstikke leuk natuurlijk! Het bleek best lastig om een geschikte datum voor de fotoshoot te vinden, vanwege het werk van één van de familieleden. Maar...het lukte begin september om allemaal naar de studio in Arkel te komen.
Natuurlijk gaan we dan eerst altijd even aan de grote tafel in de studio zitten om iets te drinken en om even te aarden. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich ontspannen voelt voordat we met de shoot beginnen, want dat zie je terug in de foto's. Bij het boeken van een shoot stuur ik altijd een brochure met informatie over mijn manier van werken en met kledingadviezen. Zeker bij een familieshoot is het mooi als de kleding op elkaar is afgestemd, want dat zorgt voor rust in de foto.
Het leuke van een gezinsshoot is dat je verschillende combinaties kunt maken, zoals de zussen samen op de foto, ieder gezin apart, de broers en de neefjes samen of de vrouwen en de mannen apart. Ik neem daar natuurlijk alle tijd voor, want voor mij geldt: het gaat niet alleen om de mooie foto's, maar ook om de beleving. Voor mij is het ook belangrijk dat het goed voelt in mijn fotostudio en dat je je op je gemak voelt.


Dus drinken we tussendoor ook nog iets, branden de kaarsjes en bedenken we met elkaar allerlei poses om mooie foto's te maken. Ook kan er uit verschillende achtergronden worden gekozen, zoals donkerbruin, oker-groen, goud-geel en natuurlijk ook zwart of wit.


En ook deze familieshoot sloten we af met een generatiefoto van de drie kleinkinderen. Deze foto hangt inmiddels bij de grootouders in de woonkamer aan de muur, dus het was een zeer geslaagd cadeau.Generatiefoto Arkel en Gorinchem
Generatiefoto

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page