top of page
Zoeken

Bruiloft op de Heische Hoeve in LoosbroekOp 10 augustus 2021 trouwden Eline & Angelo op de prachtige trouwlocatie de Heische Hoeve in Loosbroek. Angelo's roots liggen in Italië, waardoor zij er voor kozen voor een bruiloft in geheel Italiaanse stijl. Eline droeg een prachtige, witte bruidsjurk met een mooie sluier en Angelo had een mooi, groen trouwpak met een Italiaanse schnitt. Als trouwfotograaf Gorinchem mocht ik die dag mee als second shooter met Inge Nusselder, zodat zij de 'getting ready' van de bruid kon vastleggen en ik het aankleden van bruidegom. Angelo had ook een fles prosecco geregeld om met zijn vrienden het glas te heffen, voordat hij ja-woord ging geven.


De 'first look' was in de tuin van de Heische Hoeve tussen de strak gerangschikte bomen. Wat een mooi moment toen Angelo zich omdraaide en daar zijn bruid zag staan. Tijdens de fotoreportage met het bruidspaar spatte de liefde er van af. Zo'n mooi bruidspaar!

Tijdens de bruidsreportage zag je als trouwfotograaf een en al liefde tussen de bruid en de bruidgeom. Aan het einde van deze fotoshoot kwamen er enkele donkere wolken en leek het erop dat het zou gaan regenen. Er werd door de ceremoniemeester snel een paraplu geregeld, maar het bleef droog. Na de trouwreportage konden Eline en Angelo even rustig met de familie gaan lunchen, voordat de trouwceremonie zou beginnen.


Na de lunch gingen de gasten naar het eiland, waar de huwelijksceremonie zou plaatsvinden. Angelo reed er op zijn motor naartoe en wachtte op zijn bruid, die door haar vader naar het trouweiland werd gebracht. De bruidsceremonie was heel sereen; het bruidspaar legde een mooi, persoonlijke gelofte af. Manouschka Bouman was de trouwambtenaar, die de trouwplechtigheid een extra elan gaf met een speech op maat vol warmte en bevlogenheid. Wat een innemende en inspirerende vrouw!

Aan het einde van de plechtigheid liep het bruidspaar richting het bruggetje om het trouweiland te verlaten, waarbij er door de genodigden olijfblaadjes over hen werden gegooid. Dit tafereel maakte het Italiaanse plaatje helemaal compleet! Vervolgens werd er met de gasten geproost op het huwelijk en werd de bruidstaart aangesneden.

Wat een prachtige bruiloft met een beeldschoon bruidspaar! Het was een eer om er als bruidsfotograaf bij te mogen zijn.84 weergaven0 opmerkingen
bottom of page