Zoeken

Familieshoot in Gorinchem

Bijgewerkt op: 17 mei 2021

Stel je wordt 50 jaar en je kinderen regelen een ontzettend leuke dag voor je. Ze huren vier Citroën 2CV's bij Huureeneend in Hoogblokland en gaan een hele dag met z'n allen toeren door de Betuwe. Dat is toch super leuk!


Om 10h30 zou ik langs de Merwede in Gorinchem (ter hoogte van Fort Vuren) op ze wachten voor een buitenshoot van de hele gezin (de grootouders, de kinderen met hun partners en de twee kleinkinderen).


Familieshoot langs de Merwede in Gorinchem

Langs de Merwede zijn van die leuke, gezellige en vooral fotogenieke strandjes met een wijds uitzicht over de rivier. Aan de overkant van het water zie je Slot Loevestein liggen. Altijd leuk om daar tijdens de fotoshoot over te vertellen. Sommige mensen kennen het verhaal van Hugo de Groot, maar sommigen ook totaal niet. Deze familie kwam uit Zeeland en vond het interessant om dit verhaal mee te krijgen.


Eerst hebben we veel foto's op een van de strandjes langs het water gemaakt. De kleuter speelde ondertussen met de schelpjes en het zand. Het leuke was dat iedereen blauwe kleding droeg, waardoor de familie met elkaar zo'n mooi geheel vormde.De grootouders stonden samen voor de camera en daarna uiteraard ook nog met hun kleindochter en kleinzoon. Poseren is voor een kleuter natuurlijk totaal geen optie, dus probeer ik altijd zo ongedwongen mogelijk de foto's te maken. Je krijgt de leukste gezinsfoto's als de ouders met hun kinderen lekker aan het spelen zijn, waarbij ze niet in de gaten hebben dat er ondertussen vele foto's van ze worden gemaakt.Ondertussen konden de mannen niet wachten om met de vier Citroën 2CV's op pad te gaan. Maar eerst moesten er natuurlijk gezinsfoto's met deze "Lelijke Eenden"worden gemaakt, want zo vaak gebeurt het ook niet dat je met zulke 'oldtimers' op pad gaat. Dat moest eerst even worden vastgelegd als mooie herinnering aan deze familieshoot.Wat was het een prachtige dag voor deze verjaardagsshoot. En wat heb ik genoten van deze mooie, lieve mensen voor de camera. Ook voor mij was het een feestje om deze verjaardag vast te mogen leggen.


Familiefotograaf Arkel, Gorinchem, Leerdam, Vuren
Familieshoot langs de Merwede in Gorinchem

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven