Zoeken

Familiefotograaf in Asperen

De ouders waren begin juli 40 jaar getrouwd en hadden gepland om een feest te geven voor familie en vrienden. Maar ook hier gooiden de Corona-maatregelen roet in het eten en besloten ze op hun huwelijksdag iets anders te gaan. Na het kijken op mijn website kwamen ze op het idee om een VW-busje te gaan huren bij de De Volkswagenbus in Hoogblokland. Als familiefotograaf Gorinchem, Leerdam, Arkel, Asperen, Vuren, Hoornaar en omgeving doe ik regelmatig shoots met deze toffe retro VW-busjes. Er is keuze uit busjes in veel leuke kleuren.


Toen ik als gezinsfotograaf aankwam bij de familie in Asperen zaten ze nog te genieten van een heerlijke taart. In de voortuin hingen al prachtige slingers en er werd ook nog een mooie slinger aan de grill van de mintgroene Volkswagenbus "Minty" bevestigd om het plaatje compleet te maken.Intussen gingen de kleinkinderen alvast voorin de bus zitten en kon ik meteen wat leuke portretfoto's van hen maken. Even achter het stuur, met de elleboog uit het raam en kijken in de buitenspiegel.In Asperen zijn zoveel leuke plekjes om foto's te maken; echt een fotogeniek dorpje langs de Linge. Eerst reden we naar de natuurplas De Wiel. Een mooi natuurgebied met leuke steigers bij het water en tussen de bomen. Als gezinsfotograaf in o.a. Gorinchem en Leerdam zag ik het plaatje meteen voor met de kinderen op zo'n steiger, terwijl ze uitkeken over het water.
Daarna reden we naar het gemeentehuis, een statig gebouw in het centrum van Asperen met een mooie tuin, waar Volkswagenbus in de schaduw geparkeerd kon worden. De kinderen gingen onmiddellijk even op onderzoek uit in de tuin van het oude stadhuis en tussendoor maakte ik als familiefotograaf de foto's van de verschillende momenten in en om het VW-busje.Als laatste reden we naar de rand van het dorp Asperen, waar nog enkele bunkers uit de Tweede Wereldoorlog staan en waar een loopgraaf is gerestaureerd. Heel bijzonder en natuurlijk een goede plek om nog leuke familiefoto's te maken. De kleinkinderen sloten de familieshoot af met confetti voor hun opa en oma en daarna ging de familie toeren en ergens gezellig lunchen met elkaar. Zo tof om op deze manier hun 40-jarig huwelijk te vieren met het hele gezin.


En gelukkig kunnen zij eind augustus alsnog een feestje geven voor de familie en vrienden. Van harte gefeliciteerd en nog heel veel mooie jaren samen gewenst!14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven