Mooie herinneringen maken is zó belangrijk!

Zelf sta ik niet graag in de spotlights. Des te fijner vind ik het om achter de lens te kruipen en om ervoor te zorgen dat de persoon, die voor de lens staat, zo goed mogelijk in het beeld wordt gevangen.

 

Vanaf 2012 werd mij regelmatig gevraagd om in opdracht te fotograferen en ontdekte ik steeds meer takken van de fotografie, die ik ontzettend leuk vond, zoals portretfotografie, productfotografie en sportfotografie. Ik werk graag met mensen en probeer het anderen naar de zin te maken en op hun gemak te stellen. Zo vind ik het fijn om het verhaal van de ander te horen om op die manier een beeld te creëren, waardoor ik die persoon probeer vast te leggen zoals ze zijn. Op een natuurlijke en ontspannen manier.

 

Met regelmaat volg ik workshops en cursussen om me te blijven ontwikkelen. Er zijn zoveel takken in de fotografie, die mij inspireren en waar ik me verder in wil verdiepen.

 

We leven in een tijd dat beelden niet meer weg te denken zijn. Denk hierbij aan:

 

- mooie profielfoto van jezelf op social media of op je CV

- goede productfoto's, waardoor jouw producten in het oog springen

- beelden van een feestje of (bedrijfs)event als een mooie herinnering

- actiefoto's van sporters, die alles geven om te winnen

 

Eigenlijk is ieder moment de moeite waard om op de gevoelige plaat te worden gevangen. Heb je interesse, vragen of ideeën? Ik kijk - vanachter mijn lens - graag met je mee, zodat we er samen iets moois van kunnen maken.

 

Ik kijk er naar uit om met jou samen te werken!

 

 

Anita Reynders Fotografie

e-mail: anita.reynders@ziggo.nl

tel.: 06-23207114

KvK-nr.: 66686857