Portretfotograaf Gorinchem, Leerdam

Wat kan ik voor je doen?

Ben jij op zoek naar een portretfotograaf, een gezinsfotograaf, een trouwfotograaf, een afscheidsfotograaf of wil je een leuke buitenshoot? Ik help je graag.

Heb je een ander idee of wens?

Stuur me gerust een berichtje!

web_016 Robin 6sept20_Anita Reynders Fot

Portretfotografie

Ik maak portretfot's zonder geforceerde lach, maar juist met focus op de verstilling en de connectie met de ogen. Bij mij krijg je beelden, die de ziel raken. 

sized_004 Marcel 24april20.jpg

Zakelijke portretfotografie

Bij een zakelijk portret probeer ik de ziel te raken. Niet zomaar een profielfoto met een witte achtergrond, maar juist de kracht van de persoon naar voren laten komen. Hierbij spelen contrastrijke en ingetogen kleuren een belangrijke rol.

web_010A Dana 12maart21.jpg

Project "Beeldschoon"

Graag wil mensen, die chronisch ziek zijn, een hart onder de riem steken.

Hoe? Met een gratis portretshoot in

mijn fotostudio. 

sized_005 Fam Hettinga 27mrt20.jpg

Gezinsfotografie

Heb je iets te vieren? Of wil je gewoon eens buiten leuke foto's van je gezin laten maken? Vooral super leuk in de lente en de zomer natuurlijk. Dan spreken we af op een leuke locatie om mooie foto's te gaan maken!

sized_078 Bruid.jpg

Bruidsfotografie

Als jij van foto's houdt met warme, contrastrijke en ingetogen kleuren, dan is mijn bruidsfotografie iets voor jou! Ongedwongen foto's in een fine art stijl.

Met tussendoor subtiele aanwijzingen, waardoor het ontspannen blijft

web_198 Uitvaart 26febr2021.jpg

Afscheidsfotografie

Een uitvaart gaat gepaard met veel verdriet, waardoor je zo'n dag in een roes beleeft. Er gaat veel langs je heen. Hoe fijn is het dan om achteraf foto's van het afscheid te hebben als een waardevolle herinnering.

002 Lambrizering.jpg

Cadeaubon

Wil jij graag iemand een fotoshoot cadeau doen? Bij mij kun je een cadeaubon kopen en zelf het bedrag bepalen als bijdrage voor de shoot.

web_DSC05352.jpg

Reviews

Wat andere klanten over mij hebben geschreven.