top of page
Trouwfotograaf Dussen, Gorinchem, Arkel, Eethen

Gemke & Kees

Trouwen in het oude stadhuis van Gorinchem

Gemke & Kees wilden heel graag trouwen op 21-1-21 en hadden deze datum al maanden voor hun trouwdag in de trouwringen laten graveren. Maar het bleef tot enkele dagen voor dé dag ontzettend spannend of alles wel door kon gaan en in welke vorm het zou kunnen doorgaan. Nederland zat midden in de lockdown vanwege het Corona-virus en met spanning wachtten we de laatste persconferentie af. Hoeveel gasten zouden er in het gemeentehuis van Gorinchem aanwezig mogen zijn? Het was zelf nog de vraag of ik er als bruidsfotograaf wel bij mocht zijn, want in het slechtste geval zouden ze moeten trouwen met alleen de getuigen er bij. Tijdens de laatste persconferentie, twee dagen voor de trouwdag, bleek dat er 20 gasten mee konden naar het stadhuis.  

We spraken af in Eethen en gingen van daaruit richting Kasteel Dussen voor de fotoreportage. Het was een ontzettend koude winterdag, dus we hebben buiten niet veel foto's kunnen maken. Maar wat een prachtige locatie is het kasteel om trouwfoto's te maken. Tijd te kort om van alle fotogenieke plekjes gebruik te maken eigenlijk.

Na de trouwreportage reden we weer even naar Eethen, waar enkele gasten buiten stonden te wachten om mee naar het stadhuis in Gorinchem te gaan. Na de huwelijksceremonie kon het bruidspaar op gepaste afstand gefeliciteerd worden en daarna ging iedereen weer richting huis. Het geplande diner met alle gasten kon helaas niet doorgaan, omdat alle restaurants gesloten waren in verband met de lockdown.

 

Laura & Willem

Bruidsfotograaf Arkel, Gorinchem, Leerdam, Vuren, Asperen, Spijk, Dalem, Hoogblokland, Hoo
Trouwfotograaf Arkel, Leerdam, Gorinchem, Heusden, Meeuwen, Eethen, Dussen, Sleeuwijk, Alm

Dieuwertje & Rienier

bottom of page