Personal branding

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Daarom is het een prachtige kans om jezelf of jouw bedrijf óf hoe jij werkt te laten zien middels foto's. Het draait tegenwoordig voornamelijk om 'storytelling'!

Laat zien dat je trots bent op jouw bedrijf! Toon hoe jij te werk gaat, zodat de (potentiële) klant geïnteresseerd raakt en vertrouwen krijgt. Werk aan verbinding met je klanten! Mooie foto's van jouw manier van werken zullen hier zeker aan bijdragen. En ik help je daar natuurlijk heel graag bij.

Deze shoot vindt in de fotostudio of op locatie plaats. Vraag naar de mogelijkheden.

Masja de Jongh (Hairstyliste & Image consulting, Arkel)

Anita is secuur en doet wat ze belooft. Ik vind het zelf lastig om op de foto te gaan en kijk, zoals veel vrouwen, vooral naar mijn rimpels. Dit heeft Anita 'natuurlijk' opgelost zonder dat ik er op de foto onnatuurlijk uitzie. Daar is ze bedreven in en dat is voor mij belangrijk.

Ik ben blij met mijn zakelijke portretfoto's. Echt een aanrader voor iedereen, die zich professioneel wil laten fotograferen.

Linda Kreeft (Pedicure Arkel)

Begin dit jaar heb ik mijn salon een 'make over' gegeven, waardoor ik graag nieuwe foto's van mezelf en mijn pedicure-salon wilde laten maken voor mijn website en social media. De nieuwe, frisse uitstraling van de salon komt goed tot uiting op de foto's. Zelf ga ik niet graag op de foto, maar Anita heeft mij gefotografeerd terwijl ik aan het werk was en dat voelde goed voor mij. Ze heeft een rustige manier van werken, waardoor je je snel op je gemak voelt.

Marjolein Muilenburg (Potzz enzo, Maarssen)

Een fotoshoot is niet iets wat je iedere dag doet. En ondanks dat het idee erg leuk lijkt, is het meestal iets wat buiten je comfort zone ligt. Hoe fijn is het dan wanneer je een fotograaf treft, die echt de moeite neemt om je te leren kennen, je ideeën probeert te begrijpen en vervolgens met je meedenkt. Dat heeft Anita zeker gedaan. Daarnaast hebben we veel lol gehad tijdens de shoot en was ik volledig ontspannen. Het uiteindelijke resultaat en dus de opgeveerde foto's zijn erg mooi geworden. Anita is een ware professional met oog voor detail en creativiteit.

Agnes van der Ham (Marinda coaching & therapie)

Met Anita naar het strand geweest om foto's te maken voor mijn website. Het was voor haar geen probleem om dat aan het einde van de middag, begin van de avond te doen in verband met het mooie, zachte licht. Anita nam uitgebreid de tijd en komt op mij vakkundig over. Gezien de vele mooie reacties op mijn social media is dat ook zo. Ik ben heel blij met de foto's.

Astrid van der Ham (Wood & Light, Groot-Ammers)

Vorige week heb ik foto's laten maken door Anita Reynders. Een vrouw met oog voor details. Anita werkt

met professie en passie om de hoogste kwaliteit na te streven. Tussen het fotograferen door was er ook voldoende ruimte voor een gezellig praatje, waardoor Anita nog beter kon inschatten wat ik bedoelde met sfeerfoto's van mijn producten. Ze heeft mooie beelden weten te vangen, die mij meteen al positieve reacties opleverden. Geen verrassing eigenlijk voor mij, want een aantal weken geleden heeft Anita ook portretfoto's van mij gemaakt en daar was (en ben) ik ook zeer tevreden over.

 

Kortom, een vrouw die rust uitstraalt en het juiste gevoel weet over te brengen op de gevoelige plaat.

Gabriëlle Wempe (Sterktekstwerk, Gorinchem)

Flexibiliteit, enthousiasme en een oprechte, maar professionele betrokkenheid typeren Anita als fotografe. Zij heeft een enorme passie voor haar werk en dat zie je terug in haar prachtige foto's.

Anita, ik hoop nog vaak met je te mogen samenwerken!

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Anita Reynders Fotografie

Studio: Folkertsstraat 4, 4241 BE Arkel

Tel: 06 - 23207114

E-mail: anitareyndersfotografie@ziggo.nl

KvK: 66686857